Neem contact met ons op
×Heeft u vragen over pensioenen, hypotheken, verzekeringen of andere financiële producten? Ik beantwoord ze graag.

U kunt bijgaand formulier gebruiken maar bellen kan natuurlijk ook.


×Wilt u door ons gebeld worden laat dan hier uw gegevens achter.


Dit is vast niet uw eerste prioriteit


Als (startend) ondernemer is het regelen van pensioen en verzekeringen vast niet uw eerste prioriteit. Toch is het verstandig om al in een vroeg stadium aandacht aan deze zaken te besteden.
Zo kan uw pensioen nog ver weg lijken maar als het om het opbouwen van uw oudedagsvoorziening gaat kunt u daar eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.
Heeft u personeel in dienst dan kunt u veelal niet om het treffen van pensioenvoorziening voor uw medewerkers heen. Pensioen is ingewikkelde materie en heeft grote financiële impact.  Een solide advies helpt u om de juiste keuzes te maken.
Wat verzekeringen betreft zijn er een aantal belangrijke risico’s  die de ZZP-er, freelancer en DGA kunnen afdekken.
In geval van (langdurige) ziekte is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering onontbeerlijk. U voorkomt daarmee dat uw inkomen terugvalt tot bijstandsniveau. Daarnaast is het zinvol om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, en in sommige gevallen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, af te sluiten. Schade die u onverhoopt bij uw klanten veroorzaakt is dan gedekt.
Mutsaers Advies is onafhankelijk, professioneel en helder communicerend. Wij helpen u graag bij pensioen- en verzekeringsvraagstukken.