Neem contact met ons op
×Heeft u vragen over pensioenen, hypotheken, verzekeringen of andere financiële producten? Ik beantwoord ze graag.

U kunt bijgaand formulier gebruiken maar bellen kan natuurlijk ook.


×Wilt u door ons gebeld worden laat dan hier uw gegevens achter.


Verzekeringen


….verzeker dat wat nodig is
Verzekeringen zijn ervoor bedoeld om allerlei financiële risico’s die u kunt lopen beheersbaar te maken.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden kiest u voor meer of minder uitgebreide verzekeringen. Een advies van een onafhankelijk intermediair zorgt voor inzicht.

Mutsaers Advies is een onafhankelijk intermediair (tussenpersoon) voor verzekeringsadvies in de regio Tilburg. Onafhankelijk betekent dat we uit meerdere verzekeraars kunnen kiezen; we zijn niet gebonden.

Het is onze taak u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van een passend verzekeringspakket. Dit houdt in dat de voor u onacceptabele financiële risico’s voldoende zijn afgedekt.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wij brengen alle risico’s in kaart aan de hand van een complete inventarisatie van uw (financiële) situatie. U geeft aan welke risico’s voor u acceptabel , en financieel te dragen,  zijn en welke niet. Vervolgens brengen wij een passende aanbieding uit. Na acceptatie kunnen wij de verzekeringen voor u beheren en u van dienst zijn bij calamiteiten.

Welke risico’s we onderscheiden
Materiële risico’s waarbij uw bezittingen beschadigen of verloren gaan. Denk hierbij aan uw woonhuis, inboedel, kostbaarheden, auto, motor, caravan etc.
Financiele- of vermogensrisico’s waarbij uw (spaar) geld in gevaar komt. Denk hierbij aan aansprakelijkheid ten opzichte van derden of juridische zaken
Inkomensrisico’s die uw besteedbaar inkomen raken, zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.

Voor al deze risico’s is een verzekeringsoplossing, maar welke het beste bij u past? Dat vraagt om het specialisme van een onafhankelijke tussenpersoon. Wat is dan makkelijker als er zo een bij u in de buurt zit!

Kunnen wij wat voor u doen? Neem contact met ons op of laat ons u bellen.