Neem contact met ons op
×Heeft u vragen over pensioenen, hypotheken, verzekeringen of andere financiële producten? Ik beantwoord ze graag.

U kunt bijgaand formulier gebruiken maar bellen kan natuurlijk ook.


×Wilt u door ons gebeld worden laat dan hier uw gegevens achter.


Pensioen


….zorg dat het goed geregeld is
Losse spaarplannen, (bancaire) lijfrentes en koopsommen. Natuurlijk wilt u – als u straks met pensioen gaat – nog lang genieten van een plezierig leven met meer vrijheid. Maar is uw financiële plaatje voor straks goed geregeld? Kunt u er dan hetzelfde uitgavenpatroon op na houden? Of hebt u zo vaak iets geregeld bij zo veel verschillende instanties, dat u door de bomen het bos niet meer ziet?

Mutsaers Advies is gespecialiseerd in het regelen van pensioenen. Wij kennen de actuele regels en de mogelijkheden om uw pensioen zó op te bouwen, dat u straks zorgeloos kunt genieten. We scheppen orde in de voorzieningen die al zijn getroffen. Met de combinatie van het staatspensioen (AOW), misschien het werkgeverspensioen en eventueel aanvullend privé-pensioen bouwen wij voor u een goed pensioen op maat.

Wij beantwoorden bovendien al uw vragen. Onduidelijkheden over bijvoorbeeld de ingangsdatum en de hoogte van het staatspensioen (AOW), de uitkering in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid worden uit de wereld geholpen. U weet precies wat u straks te besteden hebt.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of laat ons u bellen.