Neem contact met ons op
×Heeft u vragen over pensioenen, hypotheken, verzekeringen of andere financiële producten? Ik beantwoord ze graag.

U kunt bijgaand formulier gebruiken maar bellen kan natuurlijk ook.


×Wilt u door ons gebeld worden laat dan hier uw gegevens achter.


Actueel nieuws... meer nieuws

Jouw verzekeringen zijn belangrijk voor ons!
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat jij via onder meer verzekeringen de zekerheid krijgt waarvan wij samen hebben besproken dat die voor jou belangrijk is. Om die zekerheid ook op langere termijn te behouden hebben wij soms jouw medewerking nodig.

 

Samen bouwen wij aan zekerheid
Wanneer ons kantoor je adviseert een bepaalde verzekering af te sluiten doen wij dat pas nadat wij jouw persoonlijke situatie goed in kaart hebben gebracht. Via een verzekering bescherm je bijvoorbeeld jouw vermogen wanneer door jouw schuld anderen schade lijden. Of je zorgt ervoor dat jij en je naasten in de woning kunnen blijven wonen, ook wanneer er calamiteiten als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of, heel triest, een situatie van overlijden zich voordoen.

 

Goed is altijd een momentopname
Op het moment dat wij het advies geven, staan wij ervoor in dat ons advies op dat moment prima aansluit bij je persoonlijke situatie. Deze situatie kan daarna echter wijzigen. De samenstelling van je gezin bijvoorbeeld, of jouw financiële situatie. Of stel je voor dat je voor je beroep opeens veel moet reizen naar gebieden met een hoog risico. Dan is dit iets om in de gaten te houden. Want al deze situaties kunnen tot gevolg hebben dat de verzekering bij het afsluiten prima aansloot bij jouw situatie, maar door de verandering niet meer goed past bij de actuele situatie.

 

Informeer ons kantoor over veranderingen
Vinden er veranderingen plaats in jouw situatie, laat ons dat dan weten. Wij controleren dan of het wenselijk is jouw verzekering aan te passen. Het kan natuurlijk dat wij je direct geruststellen omdat ondanks veranderingen in je situatie de verzekering nog steeds doet waarvoor je deze hebt afgesloten: zekerheid bieden. Maar soms is het verstandig dat wij met de betreffende verzekeraar in contact treden om de verzekering op onderdelen aan te passen.

Meer weten? Neem contact met ons op.